face.jpg
Poți plasa aici câteva informații despre tine
Hostess Agency! oferim locuri de munca cu castiguri exceptionale pt. fete cu aspect fizic placut si sociabile, asiguram cazare si atmosfera placuta. Va asteptam sa ne contactati!!!

hostess.strainatate@gmail.com

xs-the-nightclub-crop-photo-by-barbara-kraft.jpg

LEGAL,SIGUR SI DISCRET! Ai nevoie de bani, dar nu ai un job? Nu te angajeaza nimeni pentru ca nu ai experienta? Vino la noi. Suntem o echipa tanara si creativa. Iti oferim training, program lejer si multi bani!!!!!

Abonează-te si primește ultimele noutăți

CONTACT

LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE!SIGUR SI LEGAL!

Agentie de impresariat artistic din Bucuresti de 16 ani in topul firmelor din Romania, selectioneaza dansatoare, animatoare, hostess, ne/profesioniste pentru contract legal de munca in Anglia, Elvetia, Norvegia, Spania, Luxemburg, Malta, Grecia, Austria, Caraibe, etc. Asiguram pregatire artistica, cazare, costume, etc. Plecari in 7 zile. Firma noastra are si Night Club super select in Bucuresti pentru fetele interesate sa lucreze in Romania. Oferim conditii avantajoase. Cazare. Doriti ca interesele dvs. sa fie reprezentate serios, legal si avantajos!!! Oferim si rugam seriozitate.

Cat de satisfacut/a ati fost de serviciile oferite de compania noastra?

Foarte multumit/a (3 | 75%)
Multumit/a (1 | 25%)
Nemultumit (0 | 0%)
Firma noastra are contracte incheiate cu cluburi din toata Europa si Asia.Va putem oferi locuri de munca sigure si legale in Elvetia,Germania,Italia,Spania,Franta,etc.De asemenea va punem la dispozitie o gama larga de locuri de munca in China,Japonia sau Malaezia.Nu ezitati sa ne contactati!Pentru programari interviuri aveti la dispozitie adresa noastra de email :HOSTESS.STRAINATATE@GMAIL.COM, trimiteti o scurta prezentare in email si un numar de telefon de contact iar unul dintre reprezentantii nostrii va lua legatura cu dumneavoastra!
images.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one